't Hof Van Commerce op vrijdag 28 augustus op BuikRock

Filip Kowlier en zijn bende treden maar 2 maal op tijdens de Belgische festivalzomer. Net daarom is ons Deerlijks festival ‘Buikrock’ in zijn nopjes hen gestrikt te hebben voor een optreden op vrijdag 28 augustus.

In 2020 bestaat ’s lands meest legendarische hiphopband  22 jaar, en dat willen ze vieren met een feestje op Buikrock. Na wat zijprojecten, een paar kilo’s minder en wat jaartjes schoner, zijn de mannen van ’t Hof van Commerce weer helemaal klaar om hun funk, soul en partymuziek met iedereen te delen op de festivalweide. Met al hun hits en wat nieuw voer duiken ze even enthousiast als voorheen de podia op.

De hiphop zit nog steeds in hun lijf. Met ontembare motivatie, onuitputtelijke energie, en vooral veel goesting rappen ze over vanalles en nog wat: vrouwen, God, drugs, en zichzelf. Met een grappige noot én heel veel originele beats.
Dus, fans van Buyse, 4t4 en Kowlier: kom mor ip en mis dit niet!