Deerlijk heeft er een pareltje bij

Vandaag 25 maart is nieuwe Carrefour Market op den Belgiek geopend. Geen traditionele receptie en glaasje voor de klanten, het coronavirus en dito maatregelen beslissen er nu anders over.
Een mooie overzichtelijke versmarkt met paradepaardje ‘Atelier du Four’. Alles wordt hier zelf gebakken, van brood, pistolets, pizza en gebakjes. Er is ook een speciale hoek waar je de lekkernijen kan ter plaatse consumeren met terras. Spijtig genoeg is dit in coronatijden nog voorlopig gesloten. Voor een  uitgebreid assortiment food en nonfood kan je hier zeker terecht met flink gevulde rekken.

Sofie, Nico en hun team zullen u met de smile verwelkomen op de Vichtesteenweg 280 te Deerlijk,  net voor de grens met Vichte. Je kan hun openingsuren en nog veel meer bekijken op www.infodeerlijk.be in de laatste editie van jullie groen blaadje.