Kerstworp in Deerlijk

Het initiatief van ODeerlijk om kerstworpen te organiseren werd een meevaller. Enthousiaste kinderen en (groot)ouders genoten van zoveel lekkers en van de cadeaubonnen. De eerste kerstworpen waren op 7 december in de school van de Belgiek en op 8 december aan het hotel Blue Woods op de Statiewijk.
Volgende zaterdag vindt in Sint-Lodewijk op de speelplaats van de Vrije Bassisschool (dichtst bij de kerk) de derde kerstworp plaats. Op zondag 15 december volgt dan de apotheose met de vierde kerstworp aan het gemeentehuis. Veel lekkers en mooie cadeaubonnen zullen door de gulle hand van de kerstman geworpen worden op zaterdag en zondag. Vergeet niet bij de handelaars binnen te gaan. Tijdens het Odeerlijkweekend van 13, 14 en 15 december hebben zij allerhande verrassingen voor jullie in petto. Grote kortingen worden aangeboden voor de shoppers onder jullie.