3200 euro voor het goede doelen via de wandelpool

,,Op de ‘cheque’ staat  3200 euro geschreven maar in feite is de opbrengst ondertussen opgelopen tot 3371,10 euro’’, vertelde Marieke Pieters dinsdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie van de centrumscholen.

Eerst waren er wensen voor een mooi 2020 door directeurs Chris Dhaene en Olivier Vlieghe. Zij dankten uitvoerig de voorzitters van de schoolbesturen: Claude Croes en Sabine Michiels

Een feestcomité van enkele personeelsleden zorgde voor de hapjes en drankjes.

Het comité van de ‘wandelpool’ overhandigde de opbrengst van de activiteiten aan de kinderboerderij Bokkeslot en ‘Effen weg’.  Een enthousiaste groep ouders en leerkrachten organiseerde een kerstoptreden, de verkoop van fietslichtjes en een wandeling met 150 deelnemers naar Kortrijk. De opbrengst wordt tussen de twee goede doelen verdeeld.