Metejoor op BuikRock op zaterdag 29 augustus

Metejoor is een rasechte Vlaamse artiest met een schitterende warme stem.

Met zijn  eerste single ‘Ik hou van jou’ was Metejoor meteen genomineerd voor ‘Radio 2 Zomerhit Beste Doorbraak’. Ook de volgende singles ‘Ik wil meer’, ‘Samen alleen’ en’ Je hoeft niet bang te zijn’ kenden een hoge rotatie op de nationale radio. Dit alles levert hem het voorprogramma van Clouseau op, die op dat moment optraden in Nederland.

In september 2018 deed Niels Destadsbader een oproep via MNM voor nieuw talent. De hoofdprijs was twee voorprogramma’s voor Niels in het Sportpaleis. Metejoor deed aan de wedstrijd mee met een eigen versie van de single ‘Verover mij’ en won de wedstrijd. Kort daarna werd de single ‘Boeit me geen featuring Sarita Lorena’ (NL) bekendgemaakt. Deze kende wederom een groot succes.

De lente van 2019 brengt Joris een nieuwe single uit genaamd ‘Horizontaal’. Het lied heeft 22 weken in de Vlaamse ultratop gestaan. Metejoor was met ‘Horizontaal’ ook genomineerd voor ‘Radio 2 Zomerhit’ maar greep juist naast de hoofdprijs. Wel had hij een drukke agenda in de zomer van 2019 met optredens op de Parkies, Suikerrock, Hans Francken Invites,…  Een optreden op BuikRock om naar uit te kijken op zaterdag 29 augustus 2020.