Lotto-team klaar voor de openingsklassieker

Vrijdagavond blikten ploegleiders en toprenners en -rensters van Lotto-Soudal in de ontvangsthal van Blue Woods Hotel vooruit op het wielerseizoen. Zaterdag 29 februari de Omloop Het Nieuwsblad en zondag in Kuurne met doortocht in Deerlijk rond de middag.

Cameraploegen van alle slag en journalisten die in het Nederlands, Frans, Engels en zelfs Italiaans de helden van de fiets laten vertellen over hun voorbereiding en verwachtingen. Lotto-Soudal heeft ook dit voorjaar een vaste uitvalsbasis vanuit het Blue Woods Hotel. Philippe Gilbert en Tim Wellens worden zaterdag in de Omloop verwacht. Philippe Gilbert werd 8ste na een zware dag over de Vlaamse wegen. De Brit John Degenkolb moet het in Kuurne proberen waar te maken.

De drang om in dit openingsweekend voor de bloemen te gaan is groot. Bij de vrouwen vertelde Jesse Vandenbujlcke over haar kwetsuren en revalidatie en de Italiaanse Iriana Fidanza over haar plannen voor het nieuwe seizoen.  Het ‘Blue Woods’-team wenst hen alle succes toe: “Breng de bloemen maar mee naar jullie thuisbasis  Blue Woods Hotel ;-)” mochten we daar meermaals horen.