Rummikubb in de Snooker Pocket

Woensdagavond startte in de Snooker de nieuwe Rummikubb-club. De zoveelste parel aan de kroon van de Snooker. ,,In september zullen meer dan twintig clubs aan een nieuwe seizoen beginnen’’, glundert Dominique Vanhonnacker terwijl hij de eerste spelers verwelkomt. Dominique coördineerde in de loop van 2019 mee de grote activiteiten ten voordele van het Dieters Fonds. Dit leverde hem een terechte nominatie voor de Blauwe Pluim op. Rummikubb is nieuw in de Snooker. Coördinator Pascal Tytgat: ,,Wij zijn gelukkig hiermee te kunnen starten. Ik maakte plankjes klaar die morgen nog een extra olielaag krijgen.’’ Woensdag waren er twaalf spelers. Voor elk van de vier spelen worden er nieuwe ploegen samengesteld.

Dominique: ,,Er wordt elke tweede woensdag van de maand gespeeld vanaf 19 uur. De inleg bedraagt één euro per spel. Alle info is hier in de Snooker te bekomen of bij Pascal, 0471 71 38 16.’’