groen blaadje

Beste lezers, er komt een tsnunami op ons af en net zoals verschillende collega’s/handelaars is onze zaak ook gesloten in het algemene belang vanaf 18 maart. Jullie vertrouwde groen blaadje zal niet meer in jullie bus verschijnen. SAMEN moeten we door deze moeilijke periode. We gaan een digitaal groen blaadje maken. Dat en allerhande berichten van jullie via digitale input kunnen jullie kwijt bij mij (volledig kosteloos). Ik plaats dit dan op onze website www.infodeerlijk.be
Heb je nieuws, een ondersteuningsactie als particulier of wil je uw gewijzigde openingsuren melden als handelaar… laat niet na om dit te communiceren via onze nieuwssite. Op onze site is er een nieuwsmeldingknop. Rechts bovenaan via contact/nieuws melden.

Hou jullie allen gezond en zorg voor mekaar, Samen moet dit lukken!