Deerlijknaar Robbe Cognie verkozen tot praeses van Jong N-VA UGent

Op de digitale bestuursverkiezingen van Jong N-VA UGent op 20 mei werd bestuurslid van N-VA Deerlijk Robbe Cognie (21 jaar) verkozen tot praeses. Hij studeert politieke wetenschappen aan de Gentse universiteit. “Ik ben zeer blij met het vertrouwen dat ik kreeg van onze leden en heb dan veel zin om er volgend academiejaar een fantastisch jaar van te maken!” geeft Robbe mee.
Jong N-VA UGent is een van de grootste jongerenverenigingen van Jong N-VA in Vlaanderen. Naast bestuurslid van N-VA Deerlijk, is Robbe ook bestuurslid en een van de oprichters van Jong N-VA regio Waregem, vertegenwoordiger op de nationale Jong N-VA-afdelingsraad en voormalig secretaris van Jong N-VA UGent. “Nu ben ik zeer tevreden dat ik de fakkel kan overnemen van Charlotte als praeses (voorzitter) voor het academiejaar 2020-2021”, aldus Robbe.
“Voor mij is het belangrijk dat er naast de politieke activiteiten ook aandacht is voor vriendschap en het studentikoze aspect. Mijn doel is dat hier vriendschapsbanden voor het leven ontstaan en dat we op de kaart staan in de Gentse studentenstad. We hebben een energiek praesidium en tellen veel actieve leden. We hebben er dan ook heel veel zin in om van het volgend werkingsjaar een topjaar te maken!” besluit kersvers verkozen praeses Robbe Cognie. Geïnteresseerde studenten die willen aansluiten, kunnen de studentenvereniging vinden op Facebook of Robbe contacteren.
Robbe Cognie – robbe.cognie@n-va.be  – 0471 79 33 39