Startschot van Deerlijks shoppingweekend gegeven

Schepen van lokale economie Sandra Goussey en centrummanager Oona Hermans bezoeken vandaag de Deerlijkse handelszaken. Zij bezorgen vloerstickers aan alle handelaars met de boodschap om zo mee te helpen aan een veilig shoppingweekend op 18-19 en 20 december. De eerste stickers werden bezorgd aan zaakvoerder Olivier Van Maele van de nieuwe optiekzaak ‘Brils’. Daarna zetten ze beiden in sneltrein hun tocht verder om iedere handelaar de nodige stickers te bezorgen.
De Deerlijkse handelaars zetten hun beste beentje voor om iedereen op een superveilige manier te ontvangen tijdens de komende feest- en shoppingperiode. Vele handelszaken zijn ook open op zondagnamiddag 20 december om maximale spreiding te bekomen voor hun klanten.  De gemeente Deerlijk doet haar duit in het zakje, niet enkel met het feestelijk aankleden van het centrum maar ze bezorgen mooie vloerstickers.  Er is ook een oproep om de kerstinkopen LOKAAL  in Deerlijk te bestellen.
“Het centrum heeft vele troeven: parking verzekerd, maximale veiligheid gegarandeerd in een sfeervol centrum en je kan het shoppen koppelen aan een gezonde wandeling in je achtertuin. Je hoeft dit weekend echt niet ‘koppen gaan lopen’ in een grote stad om je kerstinkopen te doen. De Deerlijkse handelaars zullen hun klanten met de smile ontvangen en zorgen voor extra promoties en acties tijdens het shoppingweekend op 18, 19 en 20 december (vele acties te lezen in de papieren versie van het lokale groen blaadje of digitaal op www.infodeerlijk.be). Ik ben alvast overtuigd! Shoppen in Deerlijk… een ‘must do’ net voor Kerstdag.” aldus  een enthousiaste schepen Sandra Goussey.