Deerlijks woonzorgcentrum heeft een nieuwe algemene directeur!

Directeur Johan Wastijn gaat met pensioen en start een nieuw hoofdstuk. Deze plannen waren reeds een tijdje bekend. De raad van bestuur anticipeerde hier tijdig op en creëerde met het oog op de toekomst een bijkomende functie: directeur organisatieontwikkeling. Deze nieuwe directiefunctie werd sinds december 2019 ingevuld door Koen Bellers. Hij heeft ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en ook in diverse leidinggevende functies binnen de gezondheidszorg.
In het voorbije jaar heeft hij het woonzorgcentrum, de bewoners, families, de sector ouderenzorg en ook Deerlijk leren kennen. De raad van bestuur heeft recent beslist om Koen Bellers aan te stellen als nieuwe algemene directeur. Hij neemt met veel goesting deze opdracht aan vanaf 1 april en zal de vzw Seniorenzorg H. Familie leiden en klaar maken voor de toekomst. Een geruisloze overdracht van een belangrijke functie binnen het woonzorgcentrum is een feit.
Johan Wastijn is een graag gezien figuur in en om Deerlijk. Tomeloze inzet voor zowel bewoners als personeel sieren hem. Hij is erin geslaagd, als lid van de Welzijnsraad, vorm te geven aan het seniorenbeleid in Deerlijk.