Hoopvol de toekomst tegemoet… met drie dagen BuikRock in het verschiet…

Niks dan tevreden gezichten bij de organisatoren van BuikRock, Wim Buyck en Henk Verbeke. Een grote oefff en enorm veel goesting om er samen met alle Deerlijknaren een zomerlap op te geven op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021. U leest het goed, na de succesvolle editie van 2019 en de verplichte covid-aflassing vorig jaar, staan talloze artiesten drie dagen klaar om er een memorabel feestweekend van te maken.
Wim: “De line-up op vrijdag is identiek aan die van 2020.  We voorzien Bram & Lennert, De Kreuners, Bart Peeters en eindigen in het West-Vlaams met ’t Hof van Commerce. Op zaterdag zijn er ondermeer optredens van Emma Bale en onze Deerlijkse trots Niels Destadsbader. Op zondag trekken we de Vlaamse ‘ambiance’-kaart met optredens van Christoff en Willy Sommers. En jawel… André Hazes Junior zal knallen op diezelfe 29 augustus.”
Henk: “Na de bevestiging vanuit Brussel dat festivals mogelijk zijn in augustus zijn we in actie geschoten, Contracten met artiesten afsluiten of hernieuwen is nu onze eerste bekommernis. We maken er een topeditie van en hopen natuurlijk veel lokale mensen te begroeten. Na een groot jaar aan de ‘corona’-leiband kijken velen uit naar een zorgeloze zomer. Met een festival in de Deerlijkse achtertuin kan de zomer niet meer stuk. BuikRock wordt een feest met niet één, zelfs geen twee maar wel drie festivaldagen. ‘t Groen blaadje is terug onze Deerlijkse partner en we brengen snel nieuws over onze line up en nog meer ‘BuikRock’-nieuwtjes. Wie weet kan je hier binnenkort gratis kaarten winnen… Wil je nu zeker zijn van een ticket, aarzel niet en surf voor alle info naar www.BuikRock.be”