35 jaar ‘bakkerij Frank’ in Sint-Lodewijk

Een ambachtelijke bakker die twaalf soorten brood bakt, patisserie allerhande en van experimenteren houdt. ,,Bij de soorten brood kreeg er één als naam ‘Sellewiebrood’. Het is zeer donker en bevat een beetje zuurdesem. Ik bracht van andere bakkerijen de samenstelling van brood of patisserie mee naar de Kapelstraat. Het authentieke draag ik hoog in het vaandel.’’
Frank en Regine maakten tijd voor hun sociaal leven. In bonden en verenigingen namen zij verantwoordelijkheid. Regine: “Sinds tien jaar sluiten wij  ook de donderdag. Wij gaan graag uit eten en blijven daarvoor vooral in eigen gemeente. Voor de paardenkoersen op de Belgiekwijk maken wij al 35 jaar een namiddag vrij. De Sint-Elooisgilde en de rosbiefclub kunnen rekenen op de inzet van Frank. Ik ben bijna negen jaar schepen en voor het werk in de winkel zoek ik steeds een oplossing. Frank hield vroeger niet van het bedienen in de winkel maar nu doet hij dit ook graag.”