Deerlijk feest op 11 juli!

Het zomert in de Soeur op de Vlaamse feestdag, Deerlijk is er helemaal klaar voor. Fanfare Sint-Cecilia, Jérémie Vrielynck, Koen Crucke, Zé Quaffeurz, Bram & Lennart en nog anderen komen op 11 juli optreden in Deerlijk. De optredens starten reeds vanaf 11.30 uur. Organisator Ic Dien brengt in hun kielzog enkele foodtrucks mee. Het aantal toegelaten toeschouwers hangt af van de maatregelen van het moment. Wacht dus niet te lang om een ticket te bestellen. Kostprijs 5 euro, inclusief gratis drankje. Tickets kopen kan bij bestuursleden van Ic Dien of in Soeur Sourlre.

Ic Dien kiest op 11 juli de eerste Deerlljkse Deureduwer van het voor­bije jaar. Dat is een beloning voor een Deerlijknaar, vereniging, instel­ling of onderneming die het afgelopen jaar een bijzondere verdienste had op Vlaams cultureel-, maatschappelijk of economisch gebied. Iedereen kan kandidaten nomineren tot 20 juni vla dirk.demeurie@telenet.be. We selecteren 5 genomineerden. Op de 11-julivierlng kunnen alle aanwezigen hun stem uitbrengen.