Deerlijknaren fier op hun Niels Destadsbader…

Deerlijknaar Niels Destadsbader wint voor de vierde maal de ‘radio 2 zomerhit’ samen met Regi. Hun liedje “De wereld draait voor jou” deed meniger harten sneller slaan en was de grote favoriet voor de verkiezing van de ‘radio 2 zomerhit’. Ze lieten ondermeer Bazart, Camille D’hont, Milow en Metejoor achter zich. Grapjas Niels had direct een gevatte commentaar klaar: “Helaas ir er wel maar één award voor ons beiden, dus we zullen aan co-ouderschap moeten denken.” Het is de vierde maal dat Niels de prestigieuze Vlaamse award in de wacht sleept, na ‘Skwon meiske’ (2017), ‘Verover mij’’ (2018) en ‘Mee naar boven’ (2019) mocht Niels, deze keer samen met Regi’, deze prijs in ontvangst nemen uit de handen van Filip Geubels. Vele fiere Deerlijknaren gespot in Niels’ thuisgemeente. “Proficiat Niels!” namens al onze lezers.
We vieren dit samen op Buikrock op zaterdag 28 augustus. Tot dan.