Buikrock… uitkijken en aftellen naar morgen

Op vrijdag start het schitterende driedaagse festival in Deerlijk, met tal van grote artiesten die iedere dag het beste van zichzelf geven. Zeg nu zelf, de top van de Belgische artiesten zullen te aanschouwen op de Deerlijkse weide in de Tapuitstraat.
Wier er zeker ook naar uitkijkt is Thomas Furniere uit Deerlijk. Hij mocht via een wedstrijd in ‘t groen blaadje (anno 2020) 3 tickets won voor het topfestival. Thomas: “Alles lijkt hier klaar en ik zal zeker al vanaf 18u30 op vrijdag aanwezig zijn voor het optreden van de Deerlijkse band Def Value. Daarna zal ik samen met velen kunnen genieten van tal van artiesten. In ons Deerlijk dat mogen meemaken vanop de eerste rij, onvergetelijk wordt het. Een dikke duim voor de initiatiefnemers.”
Henk Verbeke: “Wij zijn er helemaal klaar voor. Er is slechts één ingangmogelijkheid via de Tapuitstraat langsheen meubelen Gaverzicht. Dit om veiligheidsredenen (corona).
Eerst de covid-controle met qr-code passeren met mondmasker aan en daarna kan je naar de ingang van de weide begeven en genieten van een mondmaskervrije festivalweide.Vanaf 17u30 openen we de deuren,  de covid-passage zal zelfs eerder geopend zijn voor de vroege vogels. Tot morgen.”