Tweede editie BuikRock is driedaags muzikaal hoogstandje

Na een perfecte namiddag met optredens van Jérémy Vrielynck, Willy Sommers, Christoff, Mama’s Jasje was het de beurt aan André Hazes om de wie in vuur en vlam te zetten.  Clouseau plaatste daarna in Deerlijk het orgelpunt op BuikRock 2021. Het muziekgebeuren dat in 2019 als eendagsfestival het levenslicht zag, lokte bijna 12.000 concertgangers. “Ook de weergoden waren ons gunstig gezind”, klinkt het bij de organisatie die al vooruit kijkt naar 2022. “De reacties zijn zo positief dat dit verhaal om bevestiging vraagt.We stonden er zelf van te kijken hoe groot de goesting was bij toeschouwers en artiesten, en hoe iedereen met volle teugen heeft genoten. De ijzersterke line-up met op de drie dagen voor elk wat wils, bleef ook bij het management van de artiesten niet onopgemerkt. “Ook die reacties doen ons deugd. De jongste dagen werden we zelfs al door muziekbands gecontacteerd om te vragen of ze er volgend jaar ook kunnen bij zijn. Dat alles sterkt ons alleen maar in de overtuiging dat een meerdaags BuikRock-festival ook in 2022 niet op de kalender mag ontbreken, als afsluiter van de grote vakantie, tijdens het laatste weekend van augustus.”