September…Oogstfeesten bij Lokaalmarkt Deerlijk

De wekelijkse, overdekte versmarkt met producten van lokale boeren en producenten organiseert opnieuw de Oogstfeesten. Met elke vrijdag in september een leuke actie of festiviteit. Marketeer en marktverantwoordelijke Hanne Dewaele licht toe: “ Tijdens de tweede week zetten we het schooljaar fit in: alle kindjes met boekentas krijgen een gezond tussendoortje. En tegelijk zetten de boeren en producenten een minder bekend product in de kijker.”
“Op vrijdag 17 september maakt elke klant – die bij minimum vier marktkramers aankopen doet – kans op een van de tien Lokaalmarkt waardebonnen. Eindigen doen we in schoonheid. Op vrijdag 24 september vieren we het begin van de herfst met circusanimatie voor de jongsten en met kaas en wijn voor de minder jonge mensen. Voor ieder wat wils dus”, klinkt het.
Lokaalmarkt Deerlijk vindt elke vrijdag plaats van 15 tot 19 uur. Op de overdekte versmarkt met bar en kinderhoek bieden lokale boeren en producenten verse producten aan. Het is zowel mogelijk om fysiek naar de markt te gaan als om tijdens de week je producten te bestellen en op te pikken. Meer info op www.lokaalmarkt.be.