Het bestuur van de Molenhoek stelt haar kermisprogramma voor.

In “De Nieuwe Stuiver’ werd het kermisprogramma van de Molenhoek voorgesteld door de bestuursploeg met de nieuwe voorzitter Johan D’Heedene. Een volledig programma analoog aan 2019, met de organisatie van de klassieke paardenkoersen op zondagnamiddag werd met trots aangekondigd. Alle toeschouwers zullen pas het koerseplein kunnen betreden mits geldig covid-pas en hun identiteitskaart ter controle. Gratis inkom!

Op vrijdag starten ze op de Molenhoek met de traditionele kaarting. Op zaterdag staat er iets nieuws op het programma met de ‘Molympics’, een ‘spel zonder grenzen’ voor alle Molenhoeknaren en oud-Molenhoeknaren.  Vanuit het bestuur is er de oproep om zich vooraf in te schrijven, individueel of als groep. Alle info voor inschrijving vind je op de website www.molenhoekdeerlijk.be. Deze spelvorm is ook een manier om je buurman en andere inwoners van de wijk beter te leren kennen en zo ook de verbondenheid in de wijk aan te wakkeren. Na het spel is het tijd om de hongeren onder hen te belonen met frietjes en beenhesp tijdens het ‘Molympisch burgerfest’. Op zaterdagavond vanaf 20 uur start de ‘faute party’ met DJ Sjonnie Averechts, een Harelbekenaar met een hoek af.