Burgerlijk opent zijn deuren

Na een innoverende mediacampagne van Burgerlijk was het moment aangebroken, de grote opening van het eerste hamburgerafhaalrestaurant in Deerlijk is een feit. Niels en Jana Lanckbeen-Bossuyt, zaakvoerders van de alomgekende ‘De Ploatse’, waren in coronatijden met het idee gekomen om een afhaalrestaurant te starten in Deerlijk. Naast hun restaurant is een rijhuis in ijltempo omgevormd tot een hip burgerafhaalpunt. Je kan er ook ter plaatse je lekkernij nuttigen. Je kan  enkel online bestellen via burgerlijk.com
Een trotse burgemeester Claude Croes mocht ‘Burgerlijk’ feestelijk openen op woensdagavond 10 november. Daar werd dan ook voor het eerst de ‘Burger-meester’-hamburger voorgesteld. Dit samen met een zeer ruim assortiment is vanaf 11 november in de Commandant Ameystraat 4 te bekomen. Bekijk zeker eens de fotoreportage en smakelijk… Burgerlijk is zeker een bezoekje waard!