800 euro dankzij Ic Dien voor Fibroveerke

In een periode dat er voor de verenigingen weinig actie mogelijk is, stak Ic Dien zijn schouders onder een mosselmarathon in het sportcentrum. De opbrengst van 800 euro was voor Fibroveerke. Veerle Derammelaere: ,,Deze week krijgen alle leden een speciale extra uitgave van ons tijdschrift in de brievenbus. Om het jaar af te sluiten vieren we nog ons kerstfeestje online. Hierbij kunnen uitzonderlijk ook de partners van de leden inloggen en meespelen. Wij organiseren een spannende kerstquiz.’’ Het jaar 2022 start met nieuwe uitdagingen. ,,Een herbronningswandeling op 1 februari op diverse locaties in West-Vlaanderen. We starten in Beveren-Leie, Deinze en Harelbeke. Je komt volledig tot rust tijdens deze wandelingen. Voorlopig is dit de enige manier van samenkomen die we mogen plannen. ‘’