‘Marcus Tripel’ als streekproduct

Gilles en Heike van het sterrestaurant Marcus bieden voortaan een nieuw stevig bier met de naam ‘Marcus’ aan. Een biologisch product van de onderneming Ammex en ontwikkeld in samenwerking met en gebrouwen door de brouwerij De Plukker in Poperinge.
Heike: ,,De mountainbikeclub Karmel uit Waregem zag hiermee de droom van een eigen bier in vervulling gaan. Wij zijn in ons restaurant grote fans van ambachtelijke producten en als die streekgebonden zijn, is dit een pluspunt. Veel van onze groenten bijvoorbeeld komen van de zelfoogstboerderij Bokkeslot. Deze ‘Marcus’ is voor ons niet alleen qua naam (!) zeer bijzonder maar het is tevens zeer lekker.’’
Gilles: “Een degustatiebier dat wij aanbevelen bij de kaas, als aperitief, bij een licht gerecht of gewoon na de maaltijd. De reacties van onze klanten zijn erg positief en dit doet ons veel plezier. Wij zijn heel gelukkig met dit mooie initiatief.”
Info en bestellen: info@ammex.be  en tel. 09 38 01 183.