Hoera, wij zijn 66 jaar

Een uitgesteld feest voor de Deerlijkse 65-jarigen, ondertussen op hun 66ste. De feestvierders in de feestzaal Gruuthuse te Beveren-Leie waren er graag bij. .
De jarigen: Marijke Adams, Ronny Beyls, Carine Bossuyt, Emmanuel Bossuyt, Rik Bulckaen, Martine Canniere, Carlos Coryn, Richard Coucke, Jacqueline De Brauwer, Ingrid Deblauwe, Sabine Deknudt, Geert Deleersnyder, Lieven Demuynck, Chantal Depaemelaere, Marc Depoorter, Johny Goerlandt,  Fabienne Laporte, Dominique Loosveldt, Christine Malfait, Annie Nuyttens, Françoise Nys, Dominique Rotsaert, Katelyne Ryssaert, Lucy Seynhaeve, Marie-Christine Van De Ginste, Greta Vander Cruyssen, Charline Vanderhaegen, Marleen Vandevelde, Nadine Vanheirreweghe, Vercruysse Bernard, Pol Verlinde, Patrick Vermoere, Jo Vervaeke, Rik Veys en Frank Wolfvelde.