Simon Vanlaeken burger van de maand

Als iemand de burger van de maand nominatie eens verdient, dan is het wel Simon Vanlaeken. Je kan hem al eens gezien hebben in Kortrijk Xpo waar hij ervoor zorgt dat er altijd genoeg eten en drank aanwezig is. In Deerlijk kennen velen hem als voorzitter van Badmintonclub DZ99.  Dat is niet alleen een grote administratieve verantwoordelijkheid, hij is ook echt een gekend gezicht in de Sporthal, waar hij training geeft, wedstrijden leidt, zelf competitie speelt of zelfgemaakte klaaskoeken voorziet voor na de match. Simon kan en doet het allemaal! Daarnaast geeft hij hart en ziel voor de evenementen, toernooien en activiteiten die door de club worden georganiseerd. Een duizendpoot die er echt altijd bij is!

Simon woont letterlijk onder de kerktoren en is in 20 stappen in de Ploatse. Hij zegt dan ook geen neen tegen af en toe een burgerke. Nog beter als hij die in gezelschap van zijn vrienden uit de club kan verorberen.
Simon is heel dankbaar tegenover de vrijwilligers in de club. Hij zet de mensen graag in de bloemetjes, terwijl hij zelf ook veel werkt in anonimiteit. Hij is onmisbaar voor onze club en daarom willen wij hem via deze weg nog eens extra in de picture zetten en bedanken voor zijn eindeloze inzet. Daarnaast is het 3 mei zijn verjaardag en vonden we de maand mei ideaal om dit te doen.