Burgemeester Claude Croes en Evelyne Baert zijn gehuwd

Met een ‘corona-uitstel’ van twee jaar stapten burgemeester Claude Croes (48) en Evelyne Baert (46) in het huwelijk. Een lange feestelijke namiddag met na het officiële gedeelte in het gemeentehuis een receptie en aansluitend de inzegening van de relatie in de kerk van Sint-Lodewijk.
Verschillende burgemeesters uit de regio en ook Niels Destadsbader waren erbij. Het was eerste schepen Bert Schelfhout die de plechtigheid leidde. Hij omschreef het koppel als sociale en warme mensen. De raadszaal zat afgeladen vol. Om de haverklap applaus tijdens de puike toespraken van schepenen Schelfhout en Vanderbeken.
Ook in de kerk was de positieve sfeer nooit te zoeken. Applaus en op het einde samenzang ‘Lang zullen ze leven’. Een massa volk in de kerk en op het kerkplein. De ijskar stond klaar en iedereen was getuige toen Croes een staaltje als vlaggenzwaaier ten beste gaf.