Culturele prijzen uitgereikt

Het jaarlijkse hoogfeest voor de culturele verenigingen was de uitreiking van de culturele prijzen. Voorzitter Bernard Verschuere verwelkomde en mocht de winnaars bekendmaken. Tussendoor zorgde het koor Volta voor heerlijke zang. Er werd en speciale hulde gebracht aan Marina Parmentier voor haar lange periode van inzet in de culturele raad en verenigingen.
De 12-jarige Mauro Degroote won de individuele cultuurtrofee. Hij mocht de hoofdrol spelen als ‘Charlie Bucket’ in het groots familiespektakel ‘Charlie and the Chocolate Factory’. De groep ‘Et encore’ vierde zijn 25-jarig bestaan en mocht als groep de trofee ontvangen. André Dejaegere ontving de trofee van verdienste en vertelde aan presentator Jeroen Vercruysse over zijn grote inzet voor de gezinsband en tal van andere verenigingen. Deze plechtigheid werd afgerond met een hapje en een drankje.