Michel en Denise: 75 jaar getrouwd

De viering van de 75ste huwelijksverjaardag van Michel Verbeke(99) en Denise Demuynck(95) was een primeur voor Deerlijk. ,,Het is de eerste maal dat wij een dergelijke ontvangst mogen organiseren’’, zei burgemeester Claude Croes in zijn welkomwoord voor de jubilarissen en hun familie. De jubilarissen zijn geboren en getogen Deerlijkenaren. Sinds enkele weken wonen zij in het woonzorgcentrum Heilige Familie en daarvoor in een appartement op het Kerkplein en in de Desselgemstraat. Michel is afkomstig van een boerderijtje op de Molenhoek. Hij werkte zijn ganse leven in de textielsector. Het gezin van Michel en Denise breidde uit met vier kinderen: Christine, Eric, Ivan en Johan. Burgemeester Claude Croes herinnerde eraan dat het gouden jubileum van Michel en Denise in 1998 het eerste jubileum was dat Ann Accou als schepen leidde. De ereschepen was op de plechtigheid aanwezig. Na de voorlezing van het gelukwensentelegram en de ondertekening van het guldenboek was het tijd voor familiefoto’s en een gezellige receptie.