Fancy fair, na regen komt zonneschijn

De voorbereiding van de fancy fair gebeurde de laatste dagen in noodweer. Er moesten extra grondplaten bijgehaald worden om het grote terrein droog te krijgen.
Vrijdagvoormiddag was het zondvloed maar tegen de avond werd het droog. De bar ging open en een grote groep, vooral oud-scouts, vulde het terrein voor de optredens van ‘Statieheld’ (uit Zwevegem) en ‘Still Crazy’. Om middernacht kwam de dj om de sfeer erin te houden.
Zaterdag was er in de namiddag een bezinning en daarna was er weer dansen, meezingen en genieten van de sfeer.
Zondag, de laatste feestdag, was het tegen de middag genieten van ‘Ze Quaffeurz’. Na de middag volksspelen en verder ontmoeten van ex-scouts. De zon bleef op de afspraak en zo kon er ook de laatste dag tot en gat in de nacht gefeest worden.