Info-avond ventilusproject Deerlijk

Het Ventilusproject… velen stellen zich vragen over de impact op de gezondheid en de magnetische straling als de zware lijnen van 6 gigawatt er komen in plaats van de 380 KiloVoltlijn die nu in Deerlijk passeert.  Donderdagavond omstreeks 19u30 is er een informatievergadering in d’kefte waar alles op de juiste manier uitgelegd zal worden aan de aanwezigen. Indien gewenst kan nadien bezwaarschrift ter plaatse ingevuld worden.
Je kan nog bezwaarschriften indienen tot 27 oktober. Iedereen kan bezwaarschrift indienen uit solidariteit voor de 400 getroffen gezinnen in Deerlijk. DeerlijkVerenigt is de overkoepelende vereniging in onze gemeente  die de bezwaarschriften verzamelt en deze zal indienen bij de de officiële instanties. Je kan bezwaarschrift aanvragen en indienen via deerlijkverenigt@gmail.com indien je niet aanwezig kan zijn.