Kampioenenhulde in de hobbysporten

Naar jaarlijkse gewoonte huldigde het gemeentebestuur de kampioenen van Deerlijk van de hobbysporten.
Ook extra kampioenen passeerden de revue. Johan Denoulet werd Belgisch kampioen biljarten in de competitie Mixte discipline bandstoten. Robbe Degroote werd kampioen van Deerlijk in het spel ‘de vuile was uithangen’. Eddy Cardon werd eerste Deerlijknaar met de duiven in de Nationale trofee Barcelona. Okra werd voor de derde maal provinciaal kampioen Viking-kubb. In het prestigieuze tornooi WK manillen, was Jonas Wyseur de eerste Deerlijknaar. Bij de vinken werd Ruud Callewaert kampioen. Agnes D’Hondt was de beste kaarter bij de vrouwen en Geert Bulckaen bij de mannen. De seniorenclub Belgiek won het clubkaartkampioenschap. Met de oude duiven werd Romain Terrijn winnaar en met de jonge duiven kwam de eer toe aan Stefaan Vaneeckhoutte Bij het biljarten driebanden veroverde Didier Nichelson de titel en bij het biljarten carambole Jean Pierre Vanneste.