Koren en fanfare vierden feest

De koren Volta en KPZ  en de koninklijke St.-Ceciliafanfare vierden feest. De regen en wind speelde de fanfare parten voor hun optocht naar de kerk. Druipnat liepen de muzikanten en bestuursleden de kerk binnen. De grote groep liet zich op haar best horen. Dirigent Wouter Deprez leidde het geheel en zag tussen de muzikanten zijn 6-jarig zoontje Guillaume. Deze mocht samen met Casper Cotton het klein slagwerk hanteren. Na de mis was er in de Alta Ripa een jubileumbanket en aansluitend een feestavond. Tijdens het weekend vierden ook de koren uit Sint-Lodewijk en het centrum hun St.-Ceciliafeest. Beiden luisterden de misviering op in hun respectieve kerk. Sterke uitvoeringen van niet steeds gemakkelijke gezangen. Aansluitend bij de viering was er een gezellig etentje en samenzijn.