Schitterend seniorenfeest met 700 bezoekers in de Gaverhal

De vijftigste uitgave van het gemeentelijk seniorenfeest werd donderdagnamiddag een groot succes. Het centraal feestbestuur, onder leiding van Rudy Verhulst, zorgde, met de steun van velen, voor een perfecte voorbereiding en organisatie. De Gaverhal zat afgeladen vol en op het podium waren de optredens van hoge kwaliteit. Uiteraard zorgden de Romeo’s voor de kers op de taart. Twee keer een half uur zang en show om ‘u’ tegen te zeggen. Het enthousiasme bij de 700 senioren was groot. Zij genoten, zongen en zwaaiden met de armen. Tussen de optredens door stonden de éclairs en koffie klaar en was er een huldiging van de kampioenen en de oudste aanwezigen.
Schepen van Feestelijkheden Louis Vanderbeken had ook voor een fototentoonstelling gezorgd en burgemeester Claude Croes dankte alle medewerkers en organisatoren.
Na de feestnamiddag was er een receptie om de 50 edities van het seniorenfeest te bezegelen.