Deerlijk zomert op 14 juli in het Gaverkasteel
Deerlijk zomert als vanouds op 14 juli in het Gaverdomein. Er wordt gestart met het oldtimertreffen en de oude tractoren die in colonne door Deerlijk rijden onder leiding van Raphael Vanhoutte. Talrijke oldtimers zijn te bezichtigen op de parking voor de sporthal. Dan volgt een lekkere barbecue en optreden van de fanfare en vele artiesten. Hou deze datum vrij en wees erbij voor dit knallend feest op zondag 14 juli in en om het Gaverkasteel.
Deerlijk zomert als vanouds op 14 juli in het Gaverdomein. Er wordt gestart met het oldtimertreffen en de oude tractoren die in colonne door Deerlijk rijden onder leiding van Raphael Vanhoutte. Talrijke oldtimers zijn te bezichtigen op de parking voor de sporthal. Dan volgt een lekkere barbecue en optreden van de fanfare en vele artiesten. Hou deze datum vrij en wees erbij voor dit knallend feest op zondag 14 juli in en om het Gaverkasteel.