Odeerlijk laat van zich horen…

Odeerlijk brengt vanaf dit weekend sfeer en beleving in Deerlijk door de aankleding van handelszaken met rode loper en mooi verlichte kerstbomen.Maar liefst 116 handelaars verklaarden hun solidariteit met de inrichters van Odeerlijk. Waar een klein dorp groot kan in zijn.
Dit jaar willen we niet enkel de handelaars bij dit kerstgebeuren betrekken
maar nodigen wij klein en groot uit om er een onvergetelijke decembermaand van te maken. Indien je uw huis of je straat mooi versiert, kan je maar liefst 400 euro winnen (meer uitleg ook op www.infodeerlijk.be).
Voor de kleinsten organiseren we een Kerstworp, met enkele beloningen voor tekeningen die ingekleurd ingeleverd worden. Tekeningen worden in de scholen verdeeld of kan je downloaden op wwww.odeerlijk.be
Iedere kerstworp zijn er ook cadeaubonnen (min. 150 euro) te rapen.
Vergeet de ‘Deerlijkse Stoel’ niet tussen 2 en 6 december stipt om
19 uur live op facebook. Iedere dag 90 euro aan cadeaubonnen te winnen. Voor de kleinsten is er een sinterklaasspecial op 6 december.
Het loont de moeite om de heilige man te komen bezoeken in zijn ‘Deerlijkse Stoel’. Meer Odeerlijknieuws op www.odeerlijk.be