Kernbestuur kerstcorrida is klaar voor 22 december.

Deerlijk maakt zich niet alleen op voor de kerstbeleving op initiatief van  ODeerlijk maar ook voor de kerstcorrida van zondag 22 december.
De kernploeg met directies, leerkrachten, ex-leerkrachten, sportievelingen allerhande bereddert de hele voorbereiding.
Het parcours is vernieuwd, met start aan het postkantoor, maar blijft verkeersvrij en nog meer in volle centrum. De eerste jongerenloop start om 13.15 uur, de 5,3 km om 14.30 uur en de 15 km om 15.15 uur.
Vooraf inschrijven kan tot 15 december via www.kerstcorrida.be. Op zaterdag 21 december kan man ook inschrijven in het Sportcentrum van 10 tot 16 uur. Op de dag zelf vanaf 10 uur tot een uur voor de wedstrijd.
Gedurende het loopfeest zorgen 17 standhouders voor animatie, hapjes en drankjes.