17.139 euro voor het Dieters Fonds

Groot applaus donderdagavond in de Snooker Pocket bij de bekendmaking van de opbrengst van 17.139 euro. Het resultaat van de acties in het kader van Dieters Warmste Acties.

Achttien clubs uit de Snooker organiseerden het jaar door acties voor dit goede doel, het onderzoek naar en het behandelen van hersentumoren. De groep Neander verzorgde op de slotavond in de Snooker een puik en sterk optreden.

Groot enthousiasme bij het bekendmaken van het eindresultaat in aanwezigheid van prof. Johan Swinnen en dokter Jeroen Ceuppens, de familie De Cauderlier, het Dieters Fonds en zeer veel sympathisanten.

De dokters loofden de inspanningen van de clubs. Prof. Swinnen vertelde dat zij de strijd van Dieter willen verderzetten en dokter Ceupens waande zich in de warmste familie voor de warmste actie.

Dominique: “Een schitterende opbrengst voor het Dietersfonds dat we vandaag kunnen overhandigen. Het fijne is ook dat de clubs nu nog nauwer verbonden zijn met elkaar door deze actie voor het goede doel. Nog een grote dankjewel aan alle medewerkers en sympathisanten die dit mogelijk maakten. Het maakt ons, van de Snooker Pocket, ook echt fier!”

Click here to change this text

  • dietersfonds