Feest voor de brandweerzone Fluvia op den Belgiek

Voortaan gaan de brandweerkorpsen van Vichte en Deerlijk samen dor het leven. Binnen de brandweerzone Fluvia is dit een grootse en voorlopige unieke realisatie. Het hele weekend lang werd dit meermaals verteld en bejubeld.

Zaterdagavondavond waren alle leden van de korpsen uit de zone samen met burgemeesters en schepenen uitgenodigd voor een feestelijke avond op de Belgiek. De nieuwe post krijgt op al haar wagens de letters BEL van Belgiek.

Voor de leden was er in de grote feesttent o. m. aperitief, een interview met de voorzitter en zonecommandant, een kijkje in het fotoarchief van gewezen persfotograaf Patrick Holderbeke en feestelijke hapjes en drankjes.

Een feestavond als aanloop naar de open poortdag van zondag 2 februari vanaf 14 uur op de post BEL.