Niels Destadsbader wint 2 MIA's op 6 februari 2020

Vanavond, donderdag 5 februari, werden voor de 13de keer de “MIA’s” uitgereikt. Dit zijn de Vlaamse “Grammy’s “, de belangrijkste muziekprijzen in Vlaanderen en Brussel. Dit jaar was Angèle de grote slokop met 5 Mia’s. Onze Deerlijkse trots Niels Destadsbader kon 2 MIA’s in de wacht slepen. Een dikke proficiat vanuit ons medium is hier zeker op zijn plaats. Niels won de award als beste solo man en best Nederlandstalig.

Niels had nog super nieuws voor al zijn fans: “Zo’n prijs winnen vind ik heel plezant, maar volle zalen is nog altijd plezanter. Wij treden in oktober weer drie keer op in het Sportpaleis. Dat is nog negen maanden en er zijn intussen al 40.000 tickets de deur uit. Dat is zo straf dat wij beslist hebben er twee extra shows bij te doen. Dus iedereen welkom op 28 en 29 november in het Sportpaleis.”