BuikRocknieuws… Niels Destadsbader treedt op 28 augustus 2020

Beste fier zijn de BuikRockorganisatoren Henk Verbeke en Wim Buyck! Ze hebben Deerlijks (en Vlaams) publiekslieveling kunnen strikken voor hun festival op 28 en 29 augustus. Niels wordt headliner op zaterdag 29 augustus 2020. Niels komt met heel veel ‘goeste’ terug naar zijn thuisfestival BuikRock en kijkt er al naar uit om de weide in de Tapuitstraat af te zakken.

Het is wel een huzarenstukje dat Buikrock ons Deerlijks natuurtalent weet te strikken voor hun festival. Niels won onlangs nog maar 2 Mia’s en kondigde daar ook aan dat hij van 3 naar 5 optredens in het Sportpaleis gaat in oktober en november dit jaar. Maar eerst gaat hij knallen op BuikRock. Wij (van ‘t groen blaadje en www.infodeerlijk) zullen genieten vanop de eerste rij… julie komen toch ook?

Nostalgisch naar vorig jaar hebben we nog enkele sfeerbeelden van Niels’ topoptreden toegevoegd van BuikRock 2019