Deze week enkel een gedrukt ‘groen blaadje’ voor de bewoners van het woonzorgcentrum

De uitgave van het ‘groen blaadje’ is aan zijn 46ste jaargang toe. Al die tijd in hetzelfde formaat en elke week in de brievenbus van de Deerlijkenaars. Elke week is het blad ook welkom bij de bewoners van het woonzorgcentrum. De plotse invasie van het coronavirus veroorzaakte in een paar weken tijd ook een probleem voor de uitgave van het ‘groen blaadje’. Geen manifestaties om over te berichten en weinig of geen publiciteit. Daarom werd beslist voor enkele weken het blad enkel digitaal op de site van infodeerlijk te plaatsen. Deze site vermeldt, los van het ‘gedrukte groen blaadje’ elke dag iets nieuws over Deerlijk en zijn verenigingsleven.

Voor de bewoners van het woonzorgcentrum willen wij deze weken iets bijzonder doen. Enkel zij krijgen een gedrukt exemplaar. Bovendien kan ik deze week, in nauw overleg met de directie van het WZC, foto’s van wat binnenin gebeurt, mee afdrukken. Om alle coronaregels strikt na de leven wordt het pakket met de nodige exemplaren aan de ingang gelegd en daarna wordt het door een personeelslid opgehaald. Afhankelijk van de corona-evolutie, wordt het blad digitaal op de site www.infodeerlijk.be geplaatst. Alle winkeliers en handelaars kunnen van dit digitaal blad GRATIS gebruik maken. Ook dit is solidariteit.

Je kan dus het groen blaadje digitaal lezen via deze site via de groene knop rechtsboven op deze site ‘laatste editie’ met fotospecial van het woonzorgcentrum.  Ik doe aan  iedereen de oproep om de strenge maatregelen na te leven om samen deze vervelende periode zo kort mogelijk te houden. Initiatieven allerhande kunnen steeds gemeld worden op nieuws@infodeerlijk.be. Handelaars die wensen kunnen gratis hun gewijzigde openingsuren of take away op onze site plaatsen. Ook ander Deerlijk hartverwarmend nieuws is steeds welkom.