Maxim Vandenbulcke, de nieuwe uitbater van 't Gaverkasteel Deerlijk is er helemaal klaar.

De kogel is door de kerk, de nieuwe uitbater van het alomgekende ‘t Gaverkasteel is Maxim Vandenbulcke. Maxim is geboren en getogen Deerlijknaar en de zoon van Geert en Carine Vandenbulcke-Berton uit Sint-Lodewijk. Deze gekende jongeman is gehuwd met Emily en trotse papa van een dochtertje van 5 maand. Zij wonen samen in de Pladijsstraat in Sint-Lodewijk. Maxim ontvangt ons aan het Gaverkasteel en maakt tijd voor een babbel voor InfoDeerlijk:
“Een droom wordt werkelijkheid, ik wil van deze unieke plaats een toffe positieve ontmoetingsplaats maken voor iedereen. Als je hier rondom je kijkt, dit is toch een ideale plaats om een horecazaak uit te bouwen. Alles is aanwezig:  een veilige plaats om je kinderen te laten spelen, een mooie zaak, een groot terras, rust in een groene omgeving en overal dichtbij. Hier wil ik een zaak met een ziel uitbouwen voor iedereen. Ik ben zelf kok van opleiding en werk nu 7 jaar bij de alomgekende traiteur Vincent uit Vichte. Ik zal hier niet in de keuken staan maar de frontman zijn en het aanspreekpunt voor iedereen.  Ik zal samen met een nog aan te werven kok de zaak runnen. Dit wordt een horecazaak waar men zich thuis kan en mag voelen, een café, bistro, tea-room. De verbondenheid met Deerlijk was een drijfveer in de beslissing tijdens de selectieperiode die ik en de andere kandidaten doorstonden. Ik ben maar wat blij dat ik nu de koe bij de horens kan vatten om zo snel mogelijk van start te gaan met mijn nieuwe zaak. Meer nieuws over ‘t Gaverkasteel 2.0 en de juiste openingsdata zal binnenkort in jullie groen blaadje verschijnen.”

Dit smaakt alvast naar meer…(nieuwsgierig zoals we zijn)! We wensen in naam van alle Deerlijknaren Maxim en team alvast een fijne, gezellige en smaakvolle toekomst toe.

Wij kregen nog een reactie van de bevoegde schepen van het Gaverdomein Bert Schelfhout: “De gunning is een eerste stap in de opwaardering van het Gaverdomein. Het domein is een ideale sport- en ontspanningsplaats voor inwoners en de aanwezige verenigingen. We zochten een uitbating die hier maximaal aan tegemoet kan komen. We wensen Maxim heel veel succes en kijken uit naar een aangename samenwerking.”