Het bestuur van de Cocoonsmijters, Pros Vandierendonck ontbreekt op de foto

“Normaal startte het petanqueseizoen op 23 april maar Covid-19 besliste daar anders over. Het was nochtans het ideale weertje geweest om het veertiendaagse donderdagpetanque te spelen” zegt bestuurslid Stefaan Vandenbogaerde.
Voorzitter Johan Callens: “De Cocoonsmijters zijn een verlengstuk van de vroegere Schuursmijters en in de Cocoon zijn we nu voor het tweede jaar te gast. We zijn hier in de Cocoon met ons gat in de boter gevallen. Koen heeft kosten nog moeite gespaard, 4 perfecte petanquebanen,  we voelen ons reeds helemaal thuis in ons nieuwe clubhuis/zomerbar ‘Tropicana’. Daar we een hele tijd niet konden spelen, is er nu iedere week petanque op donderdagnamiddag vanaf 16 uur (vorig jaar was dit een veertiendaags gebeuren). Onze club telt 45 leden en ook dit is gegroeid t.o.v. ons eerste jaar hier in de Cocoon.  De onbezorgde en vriendschappelijke sfeer draagt bij om onze club te doen groeien. Iedereen is hier welkom. Graag vermelden we dat hier gratis mondmasker ter beschikking zijn voor de spelers die er wensen. Deze zijn gesponsord door Argenta Deerlijk/Kortrijk, waarvoor dank.”
“Het is geen kwestie van competitie maar ons thuis voelen en in een ontspannen sfeer een petanqueballetje gooien, meer moet dat niet zijn.” aldus het nieuwe lid Mie-Jef Cottenie.
We wensen de Cocoonsmijters een fijn, gezellig seizoen toe onder stralende weerstomstandigheden. Vandaar was het zonnetje van de partij en de sfeer zat er alvast goed in.