‘Café Canapé’ i.p.v. ‘Café Congé’

Creativiteit troef bij de Deerlijkse vrijetijdsdienst. Door corona is er geen toelating voor de traditionele ‘Café Congé’. Maar Deerlijknaren kennende, hebben zij opnieuw voor een oplossing gezorgd. De geboorte van ‘Café Canapé’ in de Kazerne in de Hoogstraat te Deerlijk.

Sfeer en gezelligheid, dat is waar Congé Canapé vollenbak wil voor gaan. Op drie zomerdagen in juli en augustus nodigt de vrijetijdsdienst van de gemeente jou en je bubbelmakkers en -makkerinnen uit voor telkens een andere beleving, in de speciaal gefikste pop-up-living.

Op woensdag 1 juli is de eerste peiler: een filmavond, je hebt zelfs nog tot maandag de tijd om zelf de keuze van de film meet te helpen bepalen. Een keuze tussen ‘1917’ of ‘The Peanut Butter Falcon’ (op de website gemeente Deerlijk. Gratis tickets reserveren en ‘teetebuzze’ (10 euro)  kan vanaf maandagmiddag 22 juni. Corona zorgt hier ook voor extra maatregelen, beperkt aantal deelnemers en in plaats van een bar met hapje en drankje wordt er  een ‘teetebuzze’ voorzien vol lokaal lekkers ter waarde van 20 euro. Met de steun van de provincie wordt dit aangeboden voor slechts 10 euro.

Op donderdag 16 juli is er ‘Allez Chantez!’ Ook hier best voor reserveren op www.deerlijk.be

Op zondag 23 augustus is er de afsluiter, een concertbrunch met Momoya, tickets en brunch (10 euro) ter reserveren op de website van de gemeente.