Horecatour Deerlijk start op 1 juli

Op 1 juli start er voor de de Deerlijkse horeca en hun bezoekers iets unieks, er wordt een heuse ‘Horecatour Deerlijk’ georganiseerd door InfoDeerlijk in samenspraak met de lokale horeca. De bezoekers van de 19 deelnemende zaken krijgen een stempel/handtekening bij hun bezoek op de horecakaart die deze week in het groen blaadje terug te vinden is op een speciale katern. De actie loopt van 1 juli tot 31 augustus. Wie 12 stempels heeft, maakt kans op een waardebon van 25 euro. Er worden in totaal 10 bonnen verloot en wie alle 19 deelnemende horecazaken heeft bezocht maakt kans op een bon van 50 euro. Je stempelkaart kan je indienen bij de uitbaters van deelnemende horecazaken: binnenspeelplein De Toverfluit, pizzeria Anima & Cuore, café Sint- Benedictus, brasserie De Statie, manége Gavergoed, cafétaria-tearoom Gaverpatio, Maxibar met minibar(Uzien), bar Lokaal, café-restaurant ‘t Gaverkasteel, bistro-tearoom Poirot, restaurant ‘t Smoefelhuys, restaurant Cocoon & zomerbar Tropicana, sfeercafé Soeur Sourire, Sportcentrum Deerlijk, eethuis-tearoom De Ploatse, binnenspeelplein Summertown, pop-up zomerbar De Lochting, pitta Elizan en café-bistro De Nieuwe Stuiver.

Dit initiatief zet nog maar eens de grote verbondenheid van de Deerlijkse horeca-uitbaters in de kijker. In het groen blaadje van deze week vind je alle uitleg en een heus plan van Deerlijk met de horecazaken die jullie met de smile zullen ontvangen.  Restaurants, café’s, pop-upbars, bistros, pittabar, … er is een grote verscheidenheid in de gemeente Deerlijk. Elke zaak is een bezoek meer dan waard en zeg nou zelf, als jullie er ook nog 25 of 50 euro mee kunnen winnen… waar wachten jullie op?