Repair Café te Deerlijk

Deerlijks Verlangen organiseert op vrijdag 18 september het eerste Repair Café van Deerlijk tijdens Lokaal.  Enthousiaste herstellers staan er klaar om bezoekers te helpen bij  alle mogelijke reparaties.
We gooien ontzettend veel weg. Ook voorwerpen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Lokaal zette mee zijn schouders onder dit initiatief en laat het Repair Café neerstrijken tijdens de wekelijkse boerenmarkt op vrijdag. Vrijdag 18 september draait alles om repareren. Tussen 15u en 19u kunnen bezoekers er, met hulp van deskundige vrijwilligers, hun kapotte spullen repareren. Alles waar wat aan hapert – kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, smartphones, speelgoed – krijgt in het Repair Café een tweede leven.