Deerlijkse webshop Binkies sleept Safeshops Diamond Award in de wacht

Safeshops, een organisatie die zich inzet om het vertrouwen in e-commerce te verhogen bij zowel consumenten, de overheid en de webshops zelf, organiseerde voor het vierde jaar op rij de Safeshops Awards. Vijftien webshops mochten een award in ontvangst nemen, waaronder Binkies uit Deerlijk. Binkies scoorde als beste kleine onderneming op alle vlakken en won daarmee de Diamond award.
“Ik had nooit verwacht dat ik met mijn kleine webshop kans zou maken op deze award. Stiekem hoopte ik wel op het award voor klantvriendelijkheid, maar in de plaats kreeg ik de kers op de taart: de Diamond Award. Dat ik een top 3 mag delen met o.a. Coolblue is echt een beloning voor mijn harde werk!” aldus Tine van Binkies. Nieuwsgierig… www.binkies.be