Verenigingen krijgen duwtje in de rug

Verenigingen krijgen eenmalig een gratis plaatsje op de Lokaalmarkt… concreet mogen ze met een standje reclame voor hun werking maken.
“Fuiven, eetfestijnen en andere fijne bijeenkomsten die doorgaans een aardig centje in de kas opleveren, konden niet plaatsvinden. We willen de lokale verenigingen daarom nu helpen, door ze in oktober of november een gratis plekje op de markt en de nodige logistieke ondersteuning aan te bieden. Jeugdbewegingen en andere verenigingen kunnen dit najaar een vrijdag een kraam inpalmen, om er volledig coronaproof zelfgemaakte koekjes, gebak, soep of ander lekkers te koop aan te bieden. En wat ze erbij krijgen, zijn onze klanten met een groot hart en een mondmasker.” Lokaalmarkt biedt de verenigingen niet enkel onderdak. “Het kan ook een fijne en veilige activiteit worden om al die energie en dat eindeloze enthousiasme weer eens ergens kwijt te kunnen, in een aangenaam en herfstbestendig kader”, aldus Hanne.