‘Buren bij Kunstenaars’ in Deerlijk, te gast bij Klei@co

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober is er opendeur bij 9 kunstenaars in Deerlijk. ‘Buren bij Kunstenaars’ is een initiatief van de provincie. Wij waren te gast bij Connie Alsberghe van Klei@co. Zij is dit jaar gestart met een eigen atelier in de Otegemse Steenweg 119A in Sint-Lodewijk. 
Connie: “Klei@co is gegroeid uit een passie, na 5 jaar kunstacademie in Zwevegem heb ik besloten de daad bij het woord te voegen en mijn hobby intensiever te gaan uitvoeren. Ik heb een atelier gebouwd en een oven gekocht. Zo kan ik dit nu dagelijks, hetgeen eerst een hobby was, uitvoeren. Ik maak zowel functionele als decoratieve stukken. Alles wordt hier met de hand gemaakt en ieder stuk is uniek. We gebruiken natuurlijke klei zonder glazuur. Je kan een stuk uit de collectie aankopen of iets op bestelling laten maken.”
Meer info: conniealsberghe@hotmail.com of 0486 94 41 31