Reveil 2020 in Deerlijk

 Reveil wil de Deerlijknaren een hart onder de riem steken en brengt op 1 november een broodnodig vonkje van troost en hoop. De roots van Reveil liggen in Deerlijk, daarom wordt onze gemeente opnieuw pionier in een vernieuwd Covid-proof concept. De allereerste multimediale Reveil in Vlaanderen. Er komt een verhalenopname (podcast) die u op de begraafplaats zal kunnen beluisteren via een QR-code. Op de begraafplaats ontvangt u een flyer met een aantal QR codes op.  Breng dus uw oortjes of koptelefoon mee of beluister thuis op eigen tempo alle verhalen en muziekstukken.

Bij ROOD Coronalicht kan je vanaf 1 november elke dag op je eigen tempo naar de Verhalenopname komen luisteren op het kerkhof of thuis beluisteren. Bij GEEL Coronalicht splitsen we Reveil op in 4 korte live-sessies van telkens een kwartiertje: Eén om 15u, 16u, 17u en 18u. Er is een afgescheiden ruimte voorzien waar je als geregistreerde toeschouwer een sessie kan meemaken. Als geregistreerde toeschouwer krijgt u een corona-veilige zitplaats waar u ten volle kan genieten van de muziek en de verhalen. Er zijn slechts 40 zitplaatsen per sessie beschikbaar, dus best niet te lang wachten om zich in te schrijven.

Registreren kan via  https://webshopdeerlijk.recreatex.be/Activities/Overview  of via telefoon van d’Iefte 056 71 89 81 of via mail naar cultuur@deerlijk.be (gelieve gewenste uur en naam te vermelden aub).