Pakje wenskaarten voor alle personeelsleden van het WZC

Een warme attentie donderdagnamiddag voor de 150 medewerkers van het woonzorgcentrum H. Familie. Een pakje warme wenskaarten die de initiatiefnemer Jesse Vanden Broeck graag ‘Anti isolatiekaarten’ noemt. De uitgever van de kaarten ‘Kaart van Troje’ overhandigde de kaarten aan directeur Johan Wastijn en een groepje medewerkers van het WZC. Hij lanceerde tijdens de eerste lockdown wenskaarten die inspeelden op het gebrek aan sociaal contact. Jesse: ,,Onze anti-isolatiekaarten zijn sets van vier kaarten met warme groeten. Met opschriften als ‘Eén twee drie vier, knuffel van papier’, ‘Lieve groeten’ of ‘We denken aan je’ spreken bij een heel breed publiek aan, deze boodschap is universeel.” Deze kaarten zijn een lichtpuntje of een schouderklopje bij wie dat kan gebruiken in deze vreemde tijden.